background
Breng bod uit

Verduurzamen
woning

Algemene informatie

Adres
Van Borselenlaan 13, 1861 KE Bergen (Nh)
Type woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1953
Wonen
247 m²
Energielabel
A
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas, muurisolatie, vloerisolatie
Verwarming
Open haard, vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp
Warm water
Centrale voorziening
Voorzieningen
Dakraam, rookkanaal, tv kabel, zonnepanelen
trueortho

Huidige energielabel: A

Het energielabel van een woning geeft inzicht in de isolatiekwaliteit en energiezuinigheid van installaties. Het label varieert van A++++ (zeer zuinig) tot G (zeer onzuinig). Een energiezuinig huis heeft goede isolatie, energiezuinige ventilatie, zonnepanelen en duurzame verwarming. Het label is een momentopname, en aanvullende maatregelen kunnen verder gaan dan het labelniveau. Het stimuleert verduurzaming, verlaagt energiekosten en bevordert bewustwording van energie-efficiëntie en duurzaamheid. Natuurlijk hangt de energierekening ook af van gedrag.

Mogelijkheden om deze woning te verduurzamen

Deze woning heeft al een hoog energielabel, wat aangeeft dat het al goed geïsoleerd en energiezuinig is. Er zijn weinig verduurzamingsmaatregelen die nog uitgevoerd kunnen worden, omdat de woning al voldoet aan hoge standaarden op het gebied van energie-efficiëntie. Dit betekent dat er minder behoefte is aan verdere verbeteringen om de duurzaamheid van de woning te vergroten. Het is een voorbeeld van een woning die al voorop loopt in het streven naar een milieuvriendelijke en energiezuinige leefomgeving.

Voor verdere verduurzaming zijn specifieke gegevens nodig. Kijk op de volgende link voor meer informatie en mogelijkheden: verbeterjehuis.nl

Maak slim gebruik van subsidies

Voor het verduurzamen van een woning zijn er verschillende subsidiemogelijkheden beschikbaar, die u kunt aanvragen. Het type subsidie kan echter variëren per gemeente, dus het is raadzaam om na te gaan welke specifieke subsidies er beschikbaar zijn.

Het loont echt de moeite om u te verdiepen in de subsidieregeling Energiebesparing.

Hieronder staat een lijst met verwijzingen naar mogelijke subsidies om deze woning te ondersteunen bij verduurzamingsmaatregelen:

Disclaimer

Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is gegenereerd op basis van geautomatiseerde verzamelde data en dient slechts als indicatie. Voor deskundig advies raden wij aan contact op te nemen met een gecertificeerd energiedeskundige.